Berichtjes van jullie

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
35 berichten.
Mama678 Mama678 heeft geschreven op 4 december 2019 om 19:06:
Het is lang geleden dat ik zo verknocht ben geraakt aan een blog van iemand. Het zijn geweldig luchtige, feelgood verhalen. "De chaos in mijn leven" nou het is precies ónze chaos. Heerlijk herkenbaar en eerlijk. Guusje ik ben blij dat je zo eerlijk durft te schrijven, tijd dat meer mensen dit gaan doen! Ben nu wel klaar met alle positieve social media, of alle harten brekende zielige dieren filmpjes. Een echte verademing!
Lot Lot heeft geschreven op 23 november 2019 om 13:27:
Zo herkenbaar allemaal! 😂 En ik heb er maar 2! 🙈 Wanneer komt je eerste boek uit? Zo leuk dit! Gr Lot
L L heeft geschreven op 22 november 2019 om 21:43:
Hoi Guusje. Een feest van herkenning en gezelligheid. Een druk gezin is hard werken, maar jij ziet de humor er zeker van in. Leuk! Blijf je zeker volgen!
Janine korte Janine korte heeft geschreven op 18 november 2019 om 23:04:
Hoi Guusje. Wat kan ik dit soort verhalen waarderen! Zo zie je maar overal is er wel iets.💕 Het leest makkelijk weg en kan me er echt in begraven. Je lijkt me een super gezellige meid, met erg veel humor. Leuk om dit te kunnen volgen! Groetjes Janine Korte.
T.B. T.B. heeft geschreven op 18 november 2019 om 22:36:
Ideale teksten voor een beelddenker met een levendige fantasie! Ga zo door 😊
Mia Veenvliet Mia Veenvliet heeft geschreven op 17 november 2019 om 15:42:
Mijn kinderen hebben dezelfde leeftijd ongeveer. Het is zo humoristisch om te lezen hoe het bij jullie gaat, zo herkenbaar. Je lijkt me een (h)eerlijke moeder, waar de kinderen altijd terecht kunnen. Ik hoop dat alles in volle gezondheid mag blijven en jullie nog lang chaos mogen hebben.
T. T. heeft geschreven op 15 november 2019 om 14:46:
Ik houd van de humoristische manier waarop Guusje alle gebeurtenissen beschrijft.. Of het nou mee of tegen zit, het levert veel grappige, maar ook hele rakende situaties op. Je blijft gewoon in een stuk doorlezen tot het verhaal, jammer genoeg, alweer uit is.
Marloes reuvers Marloes reuvers heeft geschreven op 12 november 2019 om 17:05:
Wat een mooie verhalen schrijf je Guusje! Het is zo fris en ik hoor het je zo allemaal vertellen, ondanks dat ik je niet ken. Dankjewel voor de eerlijke en humoristische kijkje in je keuken!
Debbie1978 Debbie1978 heeft geschreven op 12 november 2019 om 09:15:
Drie keer in de week rijd ik van Zwolle naar Utrecht met de trein. Heerlijk om jou verhalen dan te lezen. Vooral verhalen als een prins en zijn zwarte pony en lady’s Night. Ik probeer mijn lachen zo goed mogelijk te verbergen, maar bij dit soort verhalen lukt dat echt niet meer. Ik ben een beelddenker. 🤣 Sorry mensen naast mij! 🙈
Wendy ten brinke Wendy ten brinke heeft geschreven op 11 november 2019 om 18:48:
Helemaal dubbel van het lachen om je Ladies Night verhalen. Wat had ik daar graag bij willen zijn! Ik kan niet wachten om de andere verhalen te lezen, maar dit voorspeld al veel goeds.
Maria Maria heeft geschreven op 9 november 2019 om 21:34:
Guusje schrijft gezellig, vol humor en ik kijk altijd uit naar een volgend verhaal van haar. Zo leuk elke keer! Het zijn inderdaad verhalen met een lach en een traan.
simone1978 simone1978 heeft geschreven op 9 november 2019 om 12:13:
Leuke verhalen. Makkelijk te lezen en je zit er zo in. Hier en daar wat voorspelbaar maar omdat het leuk geschreven is vind ik dat niet erg. Kortom genieten.
hanne567 hanne567 heeft geschreven op 7 november 2019 om 15:16:
Geweldig leuk blog, vol met lachwekkende momenten en weer heerlijk geschreven zoals Guusje dat kan.
Silke B Silke B heeft geschreven op 7 november 2019 om 11:11:
Vanaf het eerste verhaal kon ik het niet wegklikken. Het liefst wil je alles in 1 keer uitlezen. Alle ingrediënten zijn zeer vermakelijk aanwezig. Vooral de hysterische ontwikkelingen zijn geweldig. Kortom een aanrader met een kopje thee op de bank
Leontine Meijer Leontine Meijer heeft geschreven op 7 november 2019 om 10:29:
Heerlijke feelgood chaos! Guusje heeft een gave om zo te schrijven dat je het gevoel hebt dat je de hoofdpersoon bént. Je voelt haar schaamte, haar wanhoop, maar ook de romantiek. Want ook dat aspect slaat Guusje natuurlijk niet over. Hoewel het net als je eigen chaos is en dus heel herkenbaar (voor mij pure feelgood), heb ik alle verhalen tot nu toe verslonden.
Roos Roos heeft geschreven op 7 november 2019 om 09:43:
Erg leuke verhalen. Grappig en je blijft lezen.
Elles Elles heeft geschreven op 7 november 2019 om 08:22:
Dit blijft altijd leuk om te lezen is mijn mening. Ik lees elk verhaaltje steeds in een keer uit, zonder hem maar even weg te leggen. Het is gewoon een groot FEEL GOOD roman! Daar hou ik van!
Monique Vos Monique Vos heeft geschreven op 6 november 2019 om 21:53:
Ik heb al een stukje gelezen, en ik vind 't super leuk! Kan niet wachten om het helemaal te gaan lezen.
Lisa te Gennep Lisa te Gennep heeft geschreven op 6 november 2019 om 20:55:
Echt een heel grappig blog. Als je eenmaal begonnen bent met lezen dan kun je niet meer ophouden. Echt heerlijk voor op de bank met een pot thee erbij en lekker genieten.
Rita Laarberg Rita Laarberg heeft geschreven op 6 november 2019 om 18:03:
Het is alsof ik over onze familie lees. Erg grappig en herkenbaar. Jammer dat je niet onze buurvrouw bent, dan hadden mijn pubers even bij jou kunnen zien hoe het ook kan. Groet Rita