De chaos in mijn leven..

De chaos in mijn leven.. Joh die duurt toch maar even?

Wie houd ik nou voor de gek?

38.. 4 kids verder.. 4 noemenswaardige relaties verder en nu hopeloos, klef, zwijmelend en esprit-degelijk eng verliefd op deze mega lekkere vent! bleeeegh! Waar ben ik mee bezig?

Mijn moeder zei al: Jij kan dit helemaal niet aan joh! Je lichaam is gewend om al meer dan 15 jaar volop rond te pompen op adrenaline en stress en nu komt er “rust?” (walg)

En idd het is een stukje waar ik zelf nog niet zo goed weet hoe ik het moet plaatsen.. Want laten we wel wezen.. Straks wordt ik (iiihhlll) deeegelijkkkk.. Dat past toch niet bij mij?! Ik ben die vrouw met die roze pluk in haar haar, die petticoats draagt en haar arm vol getatoeëerd heeft met alice in wonderland. Die vrouw die gerust tegen haar kids zegt: nokken! Ga maar spelen op de A12! En als ze komen klikken dat die dit doet en zij zo:” Jongens! echt! Pak een hamer en een bijl en los het op, maar zanik niet bij mij! De keuken is geen stal, dus wil ook geen gemekker hier anders nam ik wel een geit!!”

Toen ik een jaar of 15 was reed ik elke dag met de bus van “ons kleine ons kent ons dorp” naar de grote stad. Een rit van meer dan een uur en je leerde de mensen kennen waar je elke dag, week in en uit de bus mee deelde op dezelfde tijdstippen en toch.. ooit kwam ik thuis en had ik een brief in mijn tas.. Een stille aanbidder? Ik ken m denk ik nog wel uit mijn hoofd. Je bent een beetje raar, komt het door je kraaltjeshaar? Door je nagellak of shit hoe ging ie alweer? Hup in de benen naar zolder! In een map, boven op die ene doos, nét waar die zooi voor staat zodat je met kramp in de ruggengraat jezelf gaat lopen maneuvreren (ik moet natuurlijk wel zo waarheidsgetrouw dit verhaal vertellen) maar ik heb m! Ik heb mijn oude doos met herinneringen eraf getrokken en tuuuuurlijk knapt mijn net zo lang gegroeide nageltje vol in het leven om en grrrrrrr “ de chaos in mijn leven duurt echt maar even”.. fuck man! Dit doet nog pijn ook!! En dan die enge haal die er zo uitsteekt nu! iiihhhlll! Ik pak zo wel even een vijl, eerst dit, waar waren we?.. Oh ja, heb m!! “Je bent een beetje raar. Komt het door je kraaltjeshaar? Ligt het aan je halslampje en je rugzak? Of aan je zwarte nagellak? Het kan haast niet veel gekker. Je bent net een fles Rivella, een beetje vreemd…..” Héé he.. Das toch wel een compliment lijkt mij.. hihi.

Voor de jongeren onder ons: Rivella is een beetje vreemd, maar wel lekker. Dat zeiden ze jaren lang in hun reclame campagnes. En nee ik wordt er niet door gesponsord, misschien toch eens kijken of ik een balletje op kan gooien daar.

Maar ik kan toch niet degelijk worden! Ik zou niet eens weten hoe dat moet. Ik heb niet alleen chaos, ik bén chaos! Het voed mijn humor! Wat als je niet meer kan lachen om de stomste dingen?!

Vorige week stond ik te kijken naar een weiland vol lammetjes. Ik krijg dan meteen van die “babe” mondjes erbij in gedachten. Van die pratende schapen en springende lammetjes. Er kwam een fazant aangewandeld. Heel parmantig (echt gebeurd he!) en meneer wandelt serieus in eeeeeen lange streep door dat weiland. “(Ik hoor dan een arrogante kak stem) “Sorry! Hallo.. mag ik eeeeven passeren? Goedendag.. mag ik even?”  Twee lammetjes sprongen op en maakten de mooiste bokkensprongen met elkaar en kwispelend huppelden ze verder. Uiteraard moest meneer dwars door het groepje slapende lammetje en ook niet even omlopen he? neeeeeeuuuhhhhh alles moest aan de kant, was in rep en roer en ik bescheurde me gigantisch daar aan de zijkant van dat draad. In totaal 18 lammetjes helemaal van de kaart en niemand die die fazant ff doet opvliegen he.. Geniaal!! Zal ik als ik de rust ga vinden dit nog wel zien? De humor in alles?

Ik vind het heerlijk om gewoon soms ff heel erg los te gaan over de hele wereld. Exen bijvoorbeeld.. Ik heb er twee waar ik de kids mee heb. Ex nummer 3 is een lieve jongen. We hebben 3 kids en zijn samen 7 jaar bij elkaar geweest. Als ik nu terug kijk was ie altijd al een knuppel en ik een (ondankbare) trut. Klaar, duidelijke taal en nou ja het was gewoon zo. Ik kakte in, verloor mijzelf en bij deze man zat het er ook niet in om het te ruiken, dus dan bloed je leeg samen. Tegen de tijd dat ik dacht dat we te ver waren, was het zelfs al over ipv te ver. Ex nummer 4 leek de ware te zijn. 5 maanden hebben we genoten vanuit onze tenen, zo verliefd en dit zou het toch echt worden, maar toen kwam er een verslaving om de hoek kijken en verloor ik mijzelf weer door de moederrol aan te nemen. Ergens onderweg in de roerige 7 jaar daarna ben ik rechtop blijven staan en nou ja laat ik het zo zeggen:” Mijn lichaam en mijn bankrekening vonden dat niet zo tof meer” en dan moet je voor jezelf kiezen. Ik kon gewoon niet meer. Hij snapte het na een tijdje gelukkig. tja als je zo diep in de schulden zit en je met half vrouwelijk Nederland koffie hebt gedronken via de datingsapps, dan kan je er ook niet echt meer omheen dat je toch écht een klein probleempje hebt gecreëerd..

Mijn huidige vriendje komt ook uit een “rugtasrelatie” en hij zei ooit: “Ik had een hulpverlener/ patiënt relatie” Die zin kwam pas veel later binnen en ik weet nog dat ik dacht: Ik ook?!! Die heb ik ook! Jeetje..

Zo’n ”momentje” waar je ineens van denkt: Kom maar op met die moker, want deze had ik verdomme toch al 7 jaar geleden moeten zien?!! Trut!!! Dít is wat de meiden dus NON-STOP tegen je vertellen!! DUH!!!

De pech is wel dat je dan 7 jaar verder bent, je samen een mega lieve dochter hebt en en ennnnn terwijl de soa’s je om de oren heen vlogen ik langzaam maar zeker mijn vriendinnetjes verloor hierdoor. Onder het mom van: Luisteren ho maar, ik kan het niet meer aanzien, dag dag. Dan wordt je op een dag wakker en denkt: Ik heb niemand meer die ik kan bellen.. Tegen wie moet ik nu nog mopperen en klagen? want iemand moet de humor er toch nog wel van inzien?

Ik snap heus wel dat het niet makkelijk is om met mij om te gaan, eigenwijs, druk in haar planning, chaos en het is veeeeeeel pfff, soms echt veel.. maar ik ben echt wel heel leuk hoor! wijntje en een dansje kan gewoon en ik heb mijn motorrijbewijs gehaald, dus ik kan ook gezellig toeren! ( bij deze mag je dit dus zien als een contactadvertentie, hoewel ik denk dat ex-lief het toch veel beter doet dan mij hahaha, maar dat denk ik alleen, dat zou ik nooit hier neerzetten!)

Chaos en even dus.. Hm. Wie houd ik nu voor de gek dan?

Leg jij het even uit?

20 oktober 2019