Ladies Night deel 1

Een paar jaar geleden heb ik gewerkt als consulente, bij een geweldig bedrijf. Het verzorgd dé Erotische Homeparties van Nederland. Niet een slap aftreksel ervan, ook niet bij een bedrijf dat het gewoon nét niet helemaal gezellig doet. Nee gewoon bij hét leukste bedrijf van Nederland.

Het échte bedrijf, (met het eendje-logo), dat dit soort party’s ooit op de Nederlandse kaart heeft gezet. Ik kan jullie eerlijk vertellen, er bestaan geen leukere consulent-meiden, dan de meiden die daar werken en gewerkt hebben! Het is oprecht “Een grote gezellige vriendinnen”-sfeer. 

Het was een fijne tijd, waar ik nog zeker een paar keer in de week aan terug denk. Clitorale stimulators, Mister perfect, of de Ladies gilde. Vanaf het eerste moment dat je het ziet weet je het zeker: “Dit spul MOET ik ook hebben!”.

De ladies gilde bijvoorbeeld is een siliconen glijmiddel, dat je niet alleen in bed gebruikt voor de leukste spelletjes. Je smeert het bijvoorbeeld ook in je haren tegen pluizen, of voor je gaat stylen. Je smeert het tussen je benen op warme dagen, zodat je bovenbenen niet kapot schuren. Op de deurrubbers van je auto in koude wintermaanden, zodat er niets vastvriest, of tussen alle piepende deuren in je leven.

Het grappige is dat het zéker nog wel een paar x per maand, in mijn wereld benoemd wordt, en het zo ontzettend gewóón is inmiddels.

De meiden: “Hm.. Mam heb je ladies gilde voor mijn haren, het pluist helemaal”

Luc: “Guusje!! Heb jij nog van dat spul? Ik moet ff iets smeren en met WD40 wil dat niet”.

Vriendin op de app: “Guusje! Ik heb een sjoelbak bij mijn ouders staan, die is helemaal ruw, denk je dat het daar ook bij helpt?”

De meest gestelde vragen die mensen als eerste alleeeen denken, en pas na een tijdje durven te stellen zal ik dan ook meteen even voor jullie beantwoorden. Dan is het ongemakkelijke er ook meteen vanaf: “Nee wij geven geen workshops op deze avonden. Gebruiken de demo’s niet zelf om ze uit te testen. En nee wij liggen ook niet de hele dag in bed, onszelf ontzettend af te werken. Ook kopen wij ons ook niet helemaal failliet, om maar genoeg ervaring op te doen, zodat we de positieve feedback met onze klanten kunnen delen, dussss..”

Het was een tijd die met een super gezellig sollicitatiegesprek begon. Een gesprek bij een tante in het zwart, met knal rode naaldhakken. Een gesprek, zo niet zoals alle sollicitatiegesprekken die ik ooit eerder gehad had. 

Het was nog in het oude pand. Het bedrijf was nog niet zo heel erg groot, en ze begonnen net met groeien. Nu stonden ze op het punt te gaan verhuizen. Overal zag je de chaos. Beneden in de gang stond het vol met dozen en meubeltjes.. Huisraad.. Ik vroeg me af waarom, “Zou iemand hier ook gewoond hebben ofzo dan?” Ik hoorde dat dit voor een collegaatje was. Net haar man betrapt met de buurvrouw. In scheiding, verdriet en een leeg nieuw huisje. Er werd een oproepje gedaan, onder de collega’s in Nederland. Zo brachten de liefste consulentes in de weken erna, hun overcomplete inboedel spulletjes naar het hoofdkantoor. Een zondag, een paar busjes, en een groep lieve consulentes met kwasten, verf, meubeltjes en servies.. Een nieuwe start.. Hier wil je toch zéker bij horen?!! Met 3 zoenen op haar wang liep ik het gesprek weer uit, ik had er een goed gevoel over, en had er super veel zin in. Ik werd na een paar dagen gebeld en was aangenomen.

In de 4 jaar die volgde heb ik denk ik wel de leukste, humoristische, emotioneelste en bijzonderste verhalen gehoord en meegemaakt, dan ik ooit in deze periode mee kon maken.

De avond begint al wanneer ik binnenkomt, met mijn roze trolley-kapperskoffer en iedereen denkt: “Huh? Dat is géén Kim Holland!! Dat je je dan voorstelt als Guusje, met 4 kids en heel normaal bent, is helemaal een shock!

De gastvrouw heeft de kamer vaak gezellig versierd, met bijvoorbeeld slingers, boa’s of condooms aan de lampenkappen. Uiteraard zit er dan in de condooms een scheutjes slagroom..

Laat je fantasie dit even verwerken..

Ja? Gelukt?! Houd die glimlach vast! We gaan verder…

De door de mede gasten gemaakte erotische hapjes gaan de kamer door, de cupcakes zijn versierd met piemels, en als je helemaal een “die hard” gastvrouw had, dan hing de zuignap piemel al aan de voordeur, en zat de sfeer er al goed in, vóór jij zelf binnen kwam!

10 dames die er zin in hadden! Ieder met een eigen verhaal, een rugtas of een bleu gevoel, het maakte niet uit.

Je leerde ze snel bij waar hun clitoris zat, (áls ze die nog niet gevonden hadden) en dat deze echt wel groter is dan een pink kootje. Alleen daar al over waren de meesten vaak al van onder de indruk, als iemand er dan de daadwerkelijke centimeters tegenaan gooide, rolden de tranen over de wangen, en werd het zeker weten een gezellige avond!

Een avond was veilig en alles kon er besproken worden. Van spuitende orgasmes, g-spot en spuitende tieten ná je bevalling. Van alle eerste keren, alle gênante keren, of de keren dat je betrapt werd. Bijna alles kwam wel een x voorbij in die jaren, en elk verhaal werd niet raar naar gekeken. Het maakte dat iedereen er van leerde, en er opener door werd.

Oma deelde haar verhalen van vroeger, moeder vertelde wat ze met vader deed, en dochter zat met haar vingers in de oren te zingen, omdat dit téveel realiteit was.

Ik serveerde een welkomstdrankje in lichtgevende champagneglazen, mét piemelrietjes en de avond vloog altijd gezellig voorbij. “Ik heb écht genoten” denk ik vaak met weemoed terug.

Ook deze speciale avond, die ik jullie nu ga opbiechten. Een situatie, wat eigenlijk nooit gebeurde, en natuurlijk “Had ik dat weer” bedenk ik me vaak lachend..

Ik had echt een degelijke avond, in een wat grotere stad. Een avond waar géén alcohol geserveerd mocht worden, geen piemelrietjes gebruikt mochten worden, en met de vraag of ik het “netjes” wou houden zonder anekdotes. “Gewoon alleen zakelijk de speeltjes doorgeven en er ook geen uitleg bij alsjeblieft. Er zijn vanavond namelijk dames die liever geen speeltjes willen aanraken, en er alleen maar zijn, omdat ze het van dichtbij willen zien”

“Joh, geen probleem! U vraagt, wij draaien!” De avond ging super snel, de bestellingen waren teleurstellend op een paar scheercremetjes na, en ik was maar wat blij dat ik op kon ruimen. Geen giebel of schater deze avond. Alleen dames die met hun benen over elkaar zaten, en alleen maar geknikt hadden. Alsof ik vertelde dat er een gat in onze ozonlaag aan het ontstaan was. Knikkend zonder enige gezelligheid, wisten de dames dat je je goed moest insmeren tegen de zon, en zéker factor 50 moest gaan gebruiken. Dusssss ik mocht zo naar huis (Yes, Yes, Yes!)

Manlief kwam bij mij staan in de keuken.. Ik zag er toch wel goed uit, leuke meid, vlotte babbel en ik was zéker niet zo braaf als de dames binnen, toch? Haha gniffelde hij zenuwachtig. Beetje argwanend, en met een enge kriebel vertelde ik dat dat reuze mee viel. Net bevallen, mama, en ik was heeeel degelijk! Echt! (Wie hield ik voor de gek?)

Hij ging geregeld naar een massagesalon, en áls ik daar heen zou gaan (moest ik zéker een keer doen) dan moest ik om Helga vragen, om mij hét happy end te geven. Helga was namelijk stoer, en sterk in haar handen, en het lukte haar telkens bij hem, en hij kon zich altijd moeilijk geven aan het eind, maar met haar kracht gaf ze hem nét dat ene zetje wat hij nodig had.. Zeker weten dat ik dit ook wou, en dat het ook zeker weten ook bij mij ging lukken. Ik was uiteraard vast al zoveel gewend, (Tuurlijk had ik al enige eeltvorming op mijn eigen clitoris, joh! Centimeters! Sukkel!)

Ik moest mij maar eens laten verrassen… Nou geloof mij, en of ik in verraste shock was van dit gesprek.

Zijn kalende hoofd, en dat vast geplakte plukje haar, zo vet opzij gesmeerd, als Meneer Lopart van Handy Manny. Dan die zwetende gloed over hem heen. De zenuwachtige lach, zo nét te dichtbij hijgend in je “Personal space”!! Gniffel.. Hij wist zéker dat het wat voor mij was. Sterker nog, ik moest het maar even opschrijven! Heel veel dames wouden deze info, zéker weten hebben, en joh zo kon ik het met hun delen! Handig zo’n tip… (Bij deze dus… Als je je wilt laten masseren, mét een happy end, vraag dan áltijd naar Helga..)

De gasten zeiden goedenavond en ik was als een malle die koffer in aan het pakken. “Geen speeltjes tegen elkaar aan leggen! In de zakjes doen, ander vreet het elkaar op..”, riep mijn mijn geweten tegen me.. “Ja doei! Alles er nú in. Zo snel mogelijk naar huis! Daar ruim ik het netjes in en zie ik wel verder”, was mijn nieuwe gehaaste motto deze avond.

Na wat gebakkelei in de gang, kwamen ze samen weer de keuken in gelopen. Zij bleef bij het aangerecht staan, terwijl hij naar mij toe liep.

Gut nogmaals zag ik er zo lekker uit.. (Dít kan sneller die koffer in!!)

Het kwam niet vaak voor dat hun, als stel dat beide zo voelden.. (Waaaaar ligt die zweep? F*ck, dit moet eerst anders ingepakt worden, anders krijg ik die koffer zo niet dicht!)

Ennn er was een wens.. Al best lang, en nou ja, ze vonden nooit iemand waar ze beiden van dachten, dat dit wel eens íéts kon zijn (Oh Gut, hij gaat er echt voor hè?!)

“Dan wordt het tijd dat jullie samen gaan stappen joh! Op zo’n avondje er samen uit, kom je dan vást leuke meiden tegen! Er zijn ook hele leuke clubs voor, wist je dat?” (Dit speelt zich DUIDELIJK af voooor Second love en al die andere apps..)

Nee, nee, nee, dat was toch eigenlijk wel heel teleurstellend hoor, beide hadden ze toch écht een andere smaak. (F*ck) Maar nu hadden ze beiden een goed gevoel hierbij, een “Klik”.. Dus eigenlijk hoopten ze toch wel dat ik misschien hier open voor stond?.. (euhmm hóé ga ik dit NETJES afpoeieren, zonder zijn gevoelige pik on-erotisch te vertrappen?)

“Nouwwww euhm, dat is echt, euhm heel erg, euhm een compliment? Alleen sta ik momenteel niet in deze fase van mijn leven, ik bedoel net bevallen, geen open relatie en joh weet je? Ik heb natúúrlijk ook nog eens de regel dat ik niet met een klant het bed in kan stappen hè! Want daar is mijn baas al hélemaal niet blij mee!”

Begrip alom en de woorden “Spijtig” en “Heel erg jammer” rolden uit zijn mond. Ik was gered! Ik pakte snel in en haalde mijn auto een paar straten verder op. Hij stond al met mijn koffer voor de voordeur. “Och gut, hij heeft er vast ook een beschamend gevoel over” dacht ik nog.

“Hier zijn je tas en koffer”, zei hij terwijl hij met zijn wijsvinger over mijn hand heen streek. “Euhmm mogen we je nummer bewaren? Dat we je over een jaartje nog eens weer bellen? Misschien dat je er dan anders tegenover staat?”

Toen ik de koffer aannam, voelde ik hoe zijn wijsvinger expres nog een keer éven over die van mij streelde.. Freak!!!! Met een kippenvelrilling over mijn rug glimlachte ik mijn liefste zakelijke snoet en zei: “Voor een nieuwe party mogen jullie mij áltijd bellen uiteraard, maar écht ik zal over het andere nooit van gedachten veranderen, hoe verleidelijk het ook aanvoelt, het zou mij mijn baan namelijk kosten”, jokte ik.

Ik weet niet meer of het in ons contract stond, maar een beetje nadenkende consulente, snapte ook wel dat je niet met je klanten het bed in zou stappen : )

Met nogmaals zijn woorden “Spijtig en jammer”, stapte ik in de auto en reed naar huis.

Ik zette buiten de bebouwde kom de ramen wagenwijd open en gilde de viezigheid die ik over mijn lichaam voelde de ramen uit! GATVERREDAMMEEEEE IIIIIHHHHHHLLLLL TOEDAN!!!!!

Ik reed via Duitsland naar boven, naar Groningen, en ik gilde nét het woord “GOORRRRLAP”, toen ik het rode staaflampje voor mij zag opdoemen.

Oh nee! Grenspolitie!…..

Pesten deel 3

10 november 2019

Ladies night deel 2

11 november 2019