Mijn prins op de zwarte pony..

Iedereen heeft wel eens van die fantasieën..

Prins op het witte paard, sexy, opwindend en soms nét iets te geil..

Het spontane idee, van op een kindloze zondagochtend, dat als hij het bed uitstapt om naar de wc te gaan, jij met een rotgang de kaarsjes in de badkamer aanvlamt. Twee warme handdoeken klaar hebt liggen, tandenborstels al beklaait hebt met tandenpasta, en zodra de deur open gaat hij méteeeen aanvoelt hoe de vlag ervoor hangt, en mee gaat in je fantasie..

Hij neemt je in zijn armen. Met een stoere beweging draai jij met je wulpse mooie bruine Spray-tan lichaam de kraan open, die snel warm opstoomt en met tandenborstelfrisse adem, stappen we wild zoenend onder de warme stralen.. Er wordt gefrutseld, gewassen en zelfs oraal bevredigd. Er wordt gezoend, mijn nagels verdwijnen in zijn rug, en de geluiden van genot bereiken zéker de buren. Nou en!!

We kussen (likken) de druppels van elkaars lichaam, en de wilde dierlijke geilheid zet zich voort in de slaapkamer, nádat we de douche drijfnat, gestoomd en met brandende kaarsen achterlaten…

Hoe het echt gaat, is dat mijn hoofdpijn al begint de snoozen zodra ik wakker wordt.

Ik schuur zoals elke morgen mijzelf lekker warm lepeltje lepeltje in zijn armen. Doordat mijn billen teveel druk geven, komen de geile wilde woorden uit hem “ Ja nu moet ik plassen”.

Hij loopt de trap snel af, en ik schiet achter hem aan de badkamer op. Ik steek met een rotgang de kaarsjes aan. Stiekem verlang ik nog lui naar mijn bedje en mijn hoofdpijn en pupillen zeggen hetzelfde, maar dít gaan we dóén! We zijn niet vaak kindloos, en wanneer we ongegeneerd gevreeën hebben kan ik me gewoon niet meer herinneren!

Ik kijk naar mijzelf in de spiegel terwijl ik wacht op zijn voetstappen op de trap. Ik zie een mollig spierwit gevlekt Spray-tan lichaam, met donkere zwangerschapsstriemen staan in het felle dakraamlicht, en vraag me af wanneer dit voor het laatst strak was?.. Draai met mijn billen naar de spiegel en ben er tevreden over, alleen dat blubberbuikje.. Hm..

Ik maak mijzelf wijs dat het komt door een naderende ongesteldheid, en hoor mijn vriendin in gedachten verkondigen als sport en healthy jup: ”Er zijn maar een paar dagen in de maand dat het wegen van je lichaam ook echt de ware kilo’s toont”

Ik besluit dat dit echt waar moet zijn, en als ik mij omdraai komt er een slaperige zombie met woelhaar en Spider-Man slaapshirt de badkamer op. Hij krijgt een hartverzakking omdat ik daar sta, en terwijl hij daar staat bij te komen van de schrik, draai ik zelf maar aan de douchekraan.

Ik bibber met kippenvel, als de koude lucht uit de cabine opstijgt, en Luc spoelt achter mij zijn mond met een beetje koud water. “Je dacht zeker niet dat dát voldoende is?!”, zegt een stemmetje in mijn hoofd, en ik wijs naar zijn tandenborstel en hij gromt een beetje een vaag antwoord.

Natuurlijk moet onze ketel binnenkort vervangen worden, en is de druk te laag waardoor het maar niet warm wordt. Ik besluit om deze preek van gisteravond nu niet voort te zetten, en stap de badkamer nog snel uit voor een handdoek die ik mis aan het haakje. Een mopper verwelkomt mij als ik maar 1 handdoek heb gepakt ipv van 2.. “Die van hem hing er ook niet meer”, vermeld hij een beetje verontwaardigd.

Ik loop weer heen en weer naar het kleine kamertje, en stap daarna met mijn tandenborstel in mijn mond, achteruit met mijn billen onder de douche. Ik kan meteen Beverwijk bellen omdat ze er zojuist zijn afgefikt. Er was weer een puber die op standje sambal had gedoucht!

Als ik de temperatuur veilig heb, poets ik onder de douche mijn tanden en Luc blijft aan de wasbak.

Zodra hij klaar is kleed hij zich snel uit en stap erbij onder. Ik ben nog schuimend in en om mijn mond, en de kusjes op mijn schouders jagen me een beetje op. Heel sexy spuug ik een dikke klodder tandenpastaschuim uit op de grond, en het klettert op onze benen. Ik vervloek de Sensodine fabrikant, jammer dat dit niet anders kan. Spoel snel mijn mond schoon en draai me om. Met mijn tandenborstel in mijn hand kussen we elkaar en ik proefffff curry?!

Ik begin te graven wanneer hij curry heeft gegeten, en bedenk me in de tussentijd dat ik die stomme tandenborstel maar ff in de wasbak moet werpen. Te hard klettert dat ding achter de kraan van de wasbak, omdat ik met links gooi, en ik zie terwijl onze tongen langs elkaar heen gaan dat de voeg bovenaan de douchecabine roziger is dan lager en wanneeeeer heeft hij curry gehad? Ik proef het echt! Ik graaf door en bedenk me, hoe de Dasty vast de voegen heeft uitgebleekt en Oh ja! We hadden gisterenavond tosti’s als avondeten! Nou dan is de curry wel erg chemisch als het nu nog zo naar bovenkomt. Net Mac-Donalds..

We zoenen verder en ja ik ben echt wel opgewonden, alleen mijn hoofd ratelt maar door. Ik schuur tegen hem aan en mijn 2 dagen oude en scherpe stoppels schuren langs zijn eikel, en hij schiet met een kreun achteruit. Ik voel zijn koude rug en wil me bijdraaien, maar hij blijft stevig staan waar ie staat. Ik mompel tussen onze worstelende tongen door dat hij het misschien te koud heeft, maar krijg een worstel antwoord “Nee hoor alles goed” terug.

Mijn nek begint stijf aan te voelen, omdat ik de douchekop probeer te ontwijken met mijn gezicht, terwijl ik wel tegen hem warm aan wil staan.

Ik besluit het voortouw te nemen om maar te gaan zepen..

Ik wil voorover buigen, maar mijn billen voelen de steenkoude douchewand en hij zet geen stap opzij!

Ik geef hem maar de opdracht om zich te gaan wassen en hij bukt langzaam door zijn benen. Streelt als houvast met zijn handen langs mijn benen, en met zijn ogen dicht graait hij opzij om een shampoofles te zoeken. Ik haal de douchekop uit de houder, en wil hem lekker warm water over zijn rug laten spoelen, maar ik draai verkeerd en een halve liter water verdwijnt in zijn gezicht en oor! Hij hoest, proest en draait met zijn hoofd bij waardoor ik nog een lading ín zijn gezicht sproei. Ik verontschuldig me wel 20x, stap opzij, weeeer tegen die koude kl*te glasplaat aan en bibber nog een x sorry..

Hij komt weer in de benen.

We zijn afgekoeld.. “Knap gedaan Guusje” hoor ik in mijn hoofd..

Ik besluit hem opnieuw te zoenen, maar het voelt nu helemaal geforceerd. Langzaam knuffelend ontdooien we weer een beetje, maar we draaien half om half onder de warme stralen en hebben het gewoon te koud. Ik stel maar voor, om naar bed terug te gaan. De kraan gaat uit en snel drogen we ons af.

Hij ziet dat de kaars voor de spiegel ervoor zorgt dat er geen condens op zit, en dit is een uitvinding voor vaker, vind hij. Ik schiet alvast de koude gang op en ik zie hoe hij met harryindewarrie bovenbeen/bil haartjes en spierwitte billen iets door de benen heen zakt om de kaarsjes uit te blazen. Ik zie ook tussen zijn benen het “Een en ander” hangen, en bedenk me hoe ik zeker weet dat ik deze billen nog heeeeel lang ga zien. En vraag me, met veel humor af, of het allemaal ook zo hangt als we de 80 mogen halen.

Zodra ik het bed in duik voel ik mijn natte haar koud, en gil en ril met het dekbed om mij heen en voel dat ik een dikke druppel water in mijn navel heb zitten. Ik hoor de sexy geluiden van de raamtrekker als hij de douchecabine droog maakt en weet zeker: “Ik heb mijn best gedaan, maar voel geen spatje geilheid meer..”

Hij duikt naast mij onder de deken, rilt en gilt hetzelfde met zijn natte haar, en ik meld dat mijn navel nog nat is. “Lebberende” geluiden naast mij, terwijl ik het droog veeg en ook dit geeft de laatste garantie dat “Het moment” óver is.

We kruipen lepeltje lepeltje warm tegen elkaar aan.. Ik voel me ondanks alles verliefd en mompel dat ik van hem houd. Hij pakt me nóg iets strakker vast, en kust op mijn schouder hetzelfde..

Ik vertel hoe ik er een collum in zie, en hij benoemd het “Mijn prins op de zwarte pony”. Ik lach hem uit en dreig het écht te doen. We kietelen, zoenen, lachen, kletsen en dommelen tot 11:30 onder de warme deken verder en weet je?

Rumag zei ooit: “Soms.komt.de.liefde.van.je.leven. pas.na.de.fout.van.je.leven…”

Ik geloof dat ze bij Rumag gelijk hebben!

Weer iets geleerd, en dat incl. de levensles dat samen douchen als je 40+ bent minder opwindend is dan als je 20 bent ; ) op naar de 80!

Herfstvakantie..

22 oktober 2019

Nachtdienst..

23 oktober 2019